Bella-Kaihtimen tuotteet Tampereelta – Liukuovista puusälekaihtimiin

Kaikki yhteystietomme

Bella-Kaihdin valmistaa sekä asentaa sälekaihtimet, liukuovet, puusälekaihtimet, rullakaihtimet, pystylamellikaihtimet sekä taiteovet Tampereella. Kaikki tuotteet valmistetaan mittatilauksena toiveidesi mukaisesti.

Saat tilata tuotteen joko asennuksen kanssa tai ilman. Olemme käytettävissäsi Tampereella sekä lähikunnissa. Ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle esittely- ja mittauskäynnille!

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat suosittu ratkaisu ja myös tärkeässä roolissa nykyaikaisessa auringonsuojauksessa. Bella-Kaihtimen toteuttamana mittatilaustyönä saat myös juuri sinun tilaasi sopivat sälekaihtimet. Kaihtimet voidaan asentaa joko lasin päälle tai ikkunan sisään.

Tutustu tarkemmin

Liukuovet

Liukuovi voi korvata kaapin oven, tai se voi toimia huoneen jakajana lattiasta kattoon saakka, koko huoneen leveydeltä. Mittatilauksena valmistetulla liukuovella jaat tilan näyttävästi. Lukuisista väri- ja materiaaliyhdistelmistämme löydät upean ratkaisun tilaan kuin tilaan.

Tutustu tarkemmin

Puusälekaihtimet

Puusälekaihtimet tuovat perinteisiä kaihtimia enemmän lämmintä, aitoa ja maanläheistä tunnelmaa kotiin tai toimistoon. Myös puukaihtimet valmistetaan aina kohteesi mittojen mukaan. Saat ne sävytettynä tai luonnollisen värisenä.

Rullakaihtimet

Rullakaihdin on erittäin suosittu vaihtoehto suojaamaan auringolta. Kangasvalikoima on laaja, ja mekanismivaihtoehtoja on useita. Erilaisilla kankailla voidaan luoda eriasteista aurinkosuojaa sekä myös halutunlaista tunnelmaa. Meiltä saat myös moottorikäyttöiset rullakaihtimet kaukosäätimellä varustettuna.

Pystylamellikaihtimet

Pystylamellikaihtimia voidaan käyttää sekä ikkunoita peittämään että tiloja jakamaan. Niissä voidaan hyödyntää pimentäviä materiaaleja tuomaan aurinkosuojaa sekä screen-materiaalia luomaan näköestettä esimerkiksi tilojen välille. Meiltä löytyy yli 100 kangasvaihtoehtoa. 

Markiisit

Markiiseilla luot yksilöllisen ja tyylikkään ilmeen sekä lisäät asumismukavuutta suojaamalla kotisi niin auringolta, tuulelta kuin sateeltakin. Löydät meiltä runsaan valikoiman eri väri-, malli- ja varustevaihtoehtoja toiveistasi ja tarpeistasi riippuen. Toimitamme sekä manuaalikäyttöiset että automaattitoiminnoilla tai moottoriohjauksella varustetut markiisit mittatilaustyönä kohteeseesi.

Ilmainen mittaus ja esittely, Bella-Kaihdin

Mittaus, suunnittelu ja asennus

Me olemme tehneet tuotteidemme hankkimisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Valmistamme mittojen ja sinun toiveidesi mukaan puusälekaihtimet ja muut erilaiset kaihtimet sekä taite- ja liukuovet, jotka toimitamme tarvittaessa paikalleen asennettuna. Ota yhteyttä ja saat meiltä tuote-esittelyn sekä mittauksen kohteessasi ilmaiseksi. Tämän jälkeen voit rauhassa päättää tilauksen tekemisestä tutustuttuasi palveluihimme!