Mittatilaustyönä valmistetut sälekaihtimet asuntoon Tampereelta 5 vuoden takuulla

Kaikki yhteystietomme

Bella-Kaihdin valmistaa huippuluokkaiset sälekaihtimet mittatilaustyönä Tampereella. Valikoimamme kattaa kaikenlaiset kaihtimet perinteisistä malleista erikoissuunnittelua vaativiin malleihin saakka. Materiaalivaihtoehtoja ovat alumiini ja puu. Värejä on valittavissasi useita kymmeniä, joten mallistostamme löytyy varmasti sopiva yhdistelmä juuri sinun tarpeitasi ajatellen. 

Sälekaihdin on tyylikäs ja toimiva vaihtoehto, kun haetaan suojaa auringon valolta tai halutaan luoda yksityisyyttä. Sälekaihdin tasaa huoneiston lämpötilaa ja säästää energiaa. Saat meiltä myös ilmaisen mittauksen kohteessasi ja tarvittaessa voit tilata tuotteelle myös asennuksen. Palvelemme Tampereella sekä lähikunnissa. Ota yhteyttä ja tilaa sälekaihtimet!

Mallisto

Väliin asennettava malli:

  • Kaihdin asennetaan ikkunoiden väliin.

Pintamalli:

  • Kaihdin asennetaan lasin pintaan.

Integroitu malli:

  • Narut jäävät siististi piiloon.
Sälekaihtimet ja kaihtimet asennettuna, Bella-Kaihdin Tampere

Värikartta


Materiaalivaihtoehdot:

  • Alumiini ja puu. Tutustu tarkemmin puukaihtimiin täältä.
Meiltä saat myös liukuovet
Ilmainen sälekaihdinten mittaus ja esittely, Bella-Kaihdin

Mittaus, suunnittelu ja asennus

Me olemme tehneet sälekaihtimien hankinnan sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat meiltä mittojen ja toiveiden mukaisesti valmistetut kaihtimet, halutessasi myös valmiiksi paikalleen asennettuna. Mikäli olet kiinnostunut sälekaihtimista, voit tilata meiltä tuotteiden esittelyn sekä mittauksen ilmaiseksi. Esittely ei sido sinua mihinkään, vaan tämän jälkeen voit rauhassa päättää, haluatko tehdä tilauksen.

Käytännölliset ja näyttävät sälekaihtimet

Sälekaihtimet, toiselta nimeltään säleverhot, ovat käytännöllinen ja näyttävä verhokokonaisuus mihin tahansa tilaan. Kaihtimien avulla voit estää auringon paistamisen suoraan huoneeseen tehokkaasti. Suomen valoisan kesän aikana voit pitää huoneen pimeänä mihin kellon aikaan tahansa, minkä lisäksi tila pysyy etenkin kesän helteillä viileämpänä kaihtimia käytettäessä. Tämän lisäksi voit valita kaihtimille sisustukseesi sopivan värin sekä materiaalin.