Liukuovet tilaan kuin tilaan Tampereelta

Kaikki yhteystietomme

Bella-Kaihdin valmistaa liukuovet mittatilauksena Tampereella. Saat meiltä ilmaisen mittauksen sekä edullisen tarjouksen asennukselle Tampereella sekä lähialueilla. Laajasta kehysten ja ovien valikoimastamme löydät sopivat värit ja materiaalit vaativaankin makuun.

Liukuovi on trendikäs ja näppärä vaihtoehto tavalliselle ovelle. Se luo tilaan kuin tilaan, kotiin tai toimistoon, viimeistellyn sekä tyylikkään vaikutelman. Liukuovella voit myös jakaa huoneen kätevästi, luoden liukuovien avulla kaksi erillistä tilaa. Ota yhteyttä ja tilaa laadukas liukuovi!

Mallisto

Liukuovi voi olla joko yksi- tai useampiosainen. Lisäksi on mahdollista toteuttaa liukuovi joko useamman eri värin sekä materiaalin yhdistelmistä, joten mallistostamme löytyy varmasti juuri sinun tilaasi sopiva vaihtoehto. Pyörästöt varustetaan hypynestimellä, jotta ovi pysyy hyvin kiskoillaan. Saat kaikille pyörästöillemme kymmenen vuoden takuun.

 

Kehykset

  • Teräsprofiili 30mm. Ylä- sekä alapyörät laakeroitu ja varustettu hypynestimin. Takuu kymmenen vuotta.

Värit

  • Valkoinen, hopea, pronssi, metallihohtoinen ruskea, valkotammi, pyökki, kirsikka, pähkinä ja tammi.

Ovet

  • Peili-, lasi-, levypinnalla tai niiden eri yhdistelmillä.

Värit

  • Peili: kirkas, harmaa, pronssi.

  • Lasit: taustamaalatut valkoinen, puhdasvalkoinen, hopeanharmaa, musta, metallihohtomusta, punainen, sininen, beige, vaaleanruskea ja vihreä.

  • Levyt: Valkoinen, harmaa, musta, tammi, pyökki, kirsikka, pähkinä, wenge, valkotammi ja koivu.

Tutustu myös sälekaihtimiin
Ilmainen liukuovien mittaus ja esittely, Bella-Kaihdin

Mittaus, suunnittelu ja asennus

Me olemme tehneet liukuovien hankinnan sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat meiltä mittojen ja toiveiden mukaisesti valmistetut liukuovet, paikalleen asennettuna. Saat meiltä myös esittelyn sekä mittauksen ilmaiseksi. Nämä eivät sido sinua mihinkään, vaan tämän jälkeen voit rauhassa päättää tilauksen tekemisestä tutustuttuasi palveluihimme.